Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 04227712013
Belgegeçer : 04227712013
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://arguvancpl.meb.k12.tr
Adres : Tepebağ Mah. Atatürk Cad. No. 4 / A Arguvan / Malatya Bina Kodu5290966 Adres Kodu1728747286
VİZYON : Yüzyılın gelişmelerini takip edip önde gitmek, model ve lider bir okul durumuna gelmektir. Yarını bugünden hissedebilme ve kaliteli bir eğitime ulaşmaktır. İnsana yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğunu bilerek bu süreç içerisinde sıfır hata ile mükemmele ulaşmak amacımızdır. Mükemmele ulaşmak için kaliteyi bir yaşam tarzı olarak benimseyip kabullenmek, hepimize ait bir vizyon olmalıdır. Vizyonu dar bireyler ilerlemenin önünde en büyük engeldir. Zaman karşı direnmek, zamanın gerektirdiği yenilenmeyi gerçekleştirememek ilerlemenin önünde en büyük engeldir. Çünkü vizyonsuz bir kurum, dümensiz bir gemiye benzer. Ve bu tür bir eğitim kurumundan da ancak vizyonu dar, ne yapacağını bilemeyen, vasıfsız insanlar yetişecektir.
MİSYON : Yetiştirdiğimiz tüm öğrencilerimizin ülke kalkınmasında sorumluluk üstlenen, sektörün kalitesine öncülük eden, bilgiye ulaşan, bilgiyi kullanan, karar verme yeteneğine sahip, girişimcilik yeteneğine sahip eleman yetiştirmektir.Yüksek öğretime hazırlanan tüm öğrencilerimizi en iyi okullara yerleştirebilmek genel lise bölümümüzün temel misyonudur. Yetiştirilen her bireyin ülke kalkınmasında üst yönetimlerde görev alan liderler olabilmesi için bilgi ile donatılması. Çağın gerektirdiği araç ve gereçleri kullanabilecek kapasitede insanları yetiştirmek. Misyon; Okulumuzun, neden varız? Sorusunu cevaplandıran ifadedir. Misyon; 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilme yoludur.
BAŞARILAR : Son dört yılda 32´si lisans programı olmak üzere, 60 öğrencimiz üniversiteye yerleşmiştir.

Öğretmen :28
Öğrenci :204
Derslik :12
Konferans Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2657
Yatakhane Koğuşu :2
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : Cuma günü hariç 9. sınıfların dersleri 08:15´te başlayıp 16:00´de bitmektedir. Cuma günü 9. sınıfların dersleri saat 14:40´da bitmektedir. 10, 11 ve 12. sınıfların dersleri 08:15´te başlayıp, 14:40´da bitmektedir.
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Lojman : 5 katlı 10 daireden oluşan lojmanımız bulunmaktadır. Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Arguvan´dan, Malatya´ya bir buçuk saatte bir kooperatif araçları kalkmakta ve bir saatlik uzaklıkta yer almaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : : Malatya merkeze 71 kilometre uzaklıktadır. Okulumuz Hükümet Konağı karşısında, Arguvan merkezde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2015 Yılı Bilişim Bilgilerimizi Avrupa Sürümüne Güncelleme isimli Erasmus+ Projesi("Almanya")
Yazdır :